Suomen ICT Picte – parasta palvelua

Puhelinvaihde parantaa asiakaspalvelua

Puhelinvaihde ja muut puhelinjärjestelmät mahdollistavat sujuvan kohtaamisen yrityksen ja asiakkaan välillä. On äärimmäisen tärkeää, että asiakkaiden puheluihin vastataan nopeasti ja että asiakas saa oikean henkilön kiinni. Pahimmassa tapauksessa menetetty puhelu voi olla menetetty kauppa, joten kaikkiin puheluihin vastaaminen on ensiarvoisen tärkeää – sekä yrityksen tuloksen että asiakkaiden tyytyväisyyden kannalta.

Puhelinvaihteen ominaisuuksia

  Puheluiden helppo yhdistys ja ohjaus

  Mobiilialaliittymät

  Ryhmäpuhelut ja välipuhelut

  Puheluiden poiminnat

  Tiedotteet ja takaisinsoittolupaukset

  IVR-valikko

  Vaihde on täysin räätälöitävä kokonaisuus. Puhelinjärjestelmät räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Mukaan otetaan vain tarpeelliset ominaisuudet ja turhat karsitaan pois.

  Puhelinvaihde sopii sekä isoon että pieneen yritykseen

  Vaihde voidaan toteuttaa minimissään kahteen puhelimeen – isoimmat puhelinjärjestelmät koostuvat jopa tuhansista puhelinvaihteeseen liitetyistä käyttäjistä.

  Yrityksen ei tarvitse olla iso hyötyäkseen puhelinjärjestelmästä, päinvastoin – pienissä yrityksissä asiakaspalvelun merkitys itse asiassa korostuu. Kun yritys on suhteellisen pieni, asiakkaat odottavat saavansa yhteyden yritykseen erittäin nopeasti. Nopea asiakaspalvelu on puhelinjärjestelmän ytimessä.

  Nopeuden lisäksi olennaista on oikean henkilön tavoittaminen. Palvelu mahdollistaa puheluiden helpon siirron ja ohjauksen eteenpäin oikealle taholle.

  Tehokkaampi asiakaspalvelu

  Pitkät jonotusajat, varattuihin numeroihin yhdistämiset, ohjaukset väärälle henkilölle ja tilanteet, joissa yhdistäminen on mahdotonta, ovat valitettavan tuttuja tilanteita meille kaikille, eikä tällainen toiminta anna asiakkaalle hyvää kuvaa yrityksestä. Oikein rakennettu puhelinvaihde nostaa asiakaspalvelusi uudelle tasolle!

  Puhelinvaihdetuotteet

  Puhelinjärjestelmät Avayalta, maailman suurimmalta puhelinjärjestelmävalmistajalta.