Contact / Call Center -Asiakaspalvelun ratkaisut

Enemmän toimintoja. Vähemmän hallinnointia. Yhteiskäytössä kollegoiden kanssa. Panosta asiakkaisiin. Missä kanavassa tahansa. Millä laitteella tahansa. Missä tahansa.

Usein asiakkaamme ajattelevat, että heidän on palkattava uusi työntekijä – ei tarvitse, kun nykyiset voimavarat kohdistetaan oikein. Puhelinkeskus säästää yrityksen resursseja tehokkaasti – älykäs järjestelmä osaa ennakoida ja määrittää työntekijöiden tarpeen tietylle päivälle tai ajankohdalle. Kun työtunnit kohdistetaan tehokkaasti oikeaan ajankohtaan, säästää yritys omia resurssejaan, työaikaa ja rahaa.

Palvelumme on luotu käsittelemään erittäin suurta yhteydenottotulvaa ja mahdollistaa yhteydenottojen ammattimaisen hoitamisen hyvällä vastausprosentilla alusta loppuun.

Palvelu on monikanavainen asiakaspalveluympäristö, joka sopii haastavaan asiakaspalveluun ja pitkiin asiakaspalvelujonoihin. Järjestelmään on mahdollista yhdistää monipuolisia ominaisuuksia ja lisenssejä.

Mikä tahansa laite, mikä tahansa alusta. Riippumatta siitä, missä tai millä puhelu hoidetaan -matkapuhelimella, PSTN: llä vai internetissä – kokemus ja ominaisuudet ovat samat.

Z

Reaaliaikainen seuranta ja raportointi

Palvelu hyödyntää reaaliaikaista raportointia – wall board näyttää muun muassa reaaliaikaisten puheluiden määrän, jonossa olevat puhelut sekä hukatut puhelut.

Asiakaspalveluvastaavat voivat seurata asiakaspalvelijoiden toimintaa ajantasaisesti sekä lisätä tai poistaa henkilöstöä asiakaspalvelutehtävistä tilanteen mukaan.

Tehokas suunnittelu saa ihmiset tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan. Yrityksessä tapahtuu hyviä asioita ja asiakaspalvelun laatu paranee.

Z

Contact Center palvelee monikanavaisesti

Contact Center on monikanavainen asiakaspalveluratkaisu, jossa yhdistyvät eri palvelukanavat ja resurssit. Järjestelmä ohjaa asiakaskontaktit suoraan vapaille asiakaspalvelijoille. Näin asiakaspalvelu tehostuu ja nopeutuu.

Järjestelmä palvelee asiakkaita monikanavaisesti puheluista sähköposteihin ja chattiin. Contact Center on äärimmäisen laaja ja monipuolinen kokonaisuus, jonka taipuu hyvin moneen tarpeeseen.

Sekä Call Centeriin että Contact Centeriin on saatavilla myös CRM-integraatioita, jolloin CRM-järjestelmä aukeaa samalla, kun puhelin soi ja järjestelmä tunnistaa asiakkaan. Näin asiakaspalvelija näkee heti, mitä asiakkaan kanssa on viimeksi puhuttu. Työ helpottuu ja asiakaskohtaaminen tehostuu. Asiakaspalvelutilanne sujuu sujuvasti ja asiakastyytyväisyys paranee.

Z

Ratkaisu, joka räätälöidään yrityksien yksilöllisiin tarpeisiin

Call Center on kehittynyt puhelinjärjestelmä, joka on tarpeellinen hankinta, kun yhteydenottomäärät ovat suuria ja jatkuvia. Palvelu on käytössä muun muassa hotellien varausjärjestelmissä, vakuutusyhtiöissä, taksikeskuksissa, lippupisteissä ja lentoyhtiöissä.

 
Palvelumme ominaisuudet hyödyttävät parhaiten keskisuuria ja isoja yrityksiä. Rakennamme myös monipuolisia puhelinjärjestelmiä ja mobiilivaihdepalveluita. Räätälöimme asiakkaalle parhaiten soveltuvan palvelukokonaisuuden tutustumiskäynnin perusteella. Jos myös muiden IT-palveluiden ulkoistus kiinnostaa niin nekin hoituvat meidän kauttamme.

Kiinnostuitko?

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta mahdollista ICT-palvelua. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ja kokonaisvaltaisia ICT-ratkaisuja puhelinjärjestelmistä tulostusratkaisuihin ja langattomista verkoista palomuureihin. Saat meiltä kaikki ICT-ratkaisut yhden luukun periaatteella.  Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.